Τρίτη 17 Ιουλίου 2007

The Grudge II


Η ΚΑΤΑΡΑ 2

Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2006
Διάρκεια: 98

Είδος: τρόμου

Σκηνοθεσία: Τακάσι Σιμίζου

Πρωταγωνιστούν: Άμπερ Τάμπλιν , Τζένιφερ Μπιλς

Εικόνα : 1.78:1

Ήχος: D.D 5,1 & DTS

Η συνέχεια της καταραμένης ΚΑΤΑΡΑΣ που έφερε ανέλπιστα φράγκα στον Σαμ Ραίμι . Ο Ράιμι γνωστός για τις φιλοcultικές του προτιμήσεις ανέλαβε και αυτήν την παραγωγή και απ ότι φαίνεται βρήκε στόχο. Απ την άλλη όμως για πόσο ακόμα θα μας προσφέρουν ξαναζεσταμένο πιάτο κα μάλιστα από την ασιατική κουζίνα. Έλεος πια . Είδαμε παλαιότερα το ring , το Μάτι , και ‘ένα σορό άλλα remake ασιατικών ταινιών τρόμου να αμερικανοποιούνται γιατί οι φίλοι μας η αμερικάνοι δεν μπορούν να δουν ταινία που να μην μιλάει στη γλώσσα τους. Αλλά τι λέω τώρα, εδώ έχουμε φτάσει εμείς εδώ στο Ελλαντα να αποφεύγουμε οτιδήποτε μη αμερικάνικο κινηματογραφικό προϊόν. Τέλος πάντων. Η ταινία παρόλα αυτά βλέπετε και μάλιστα τρομάζει πολύ, μα πάρα πολύ τον ανυποψίαστο θεατή . Για τον υποψιασμένο βέβαια έχουμε μια απ τα ίδια.


Πάρτε τώρα και το story

Η Όμπρεϊ Ντέιβις μαθαίνει ότι η αδερφή της, Κάρεν, νοσηλεύεται στην Ιαπωνία και είναι ύποπτη για τον θάνατο τού φίλου της, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στο Τόκιο. Η Όμπρεϊ φεύγει για το Τόκιο. Εκεί ένας ρεπόρτερ την προειδοποιεί ότι η Κάρεν έχει κυριευτεί από κάτι αόρατο και επικίνδυνο... Μια παρέα νέων, προβληματισμένων εφήβων, που αναζητά την περιπέτεια, πλησιάζει ένα μυστηριώδες καμένο σπίτι, τόπο πολλών ανεξήγητων φόνων και περιέργων εξαφανίσεων. Τότε όλοι μολύνονται από κάτι μοχθηρό και απρόβλεπτο που εξαπλώνεται επικίνδυνα και σαρώνει οποιονδήποτε βρεθεί στο πέρασμά του...

1 σχόλιο:

Potakidis Konstantinos είπε...

Και μια πιο cult παρουσίαση
Η κατάρα 2
Εναλλακτικός τίτλος: Τρέξε Όμπρεϊ Τρέξε…
Χώρα : κοκτέίλ ανατολής - δύσης
Έτος : 2006
Είδος : Τρομαχτερό
Μαέστρος: Τακέσι Σιμιζου Τσισάκια
Παίχτες: Τζένιφερ Μπέλς , Κρίστοφερ Κούσι
Κρατάει : 98 λεφτά
Που να το φαντάζονταν ο Τακεσάκος ότι η ταινιούλα που έκανε κάποτε για την πλάκα του θα τον έκανε να χεστεί στο τάλιρο. Αφού ακολούθησαν 3 – 4 Yu On στη χώρα του , τον τσίμπησαν και στην Αμερική και τον κάναν μάγκα . Η αλήθεια είναι ότι η ταινίες του είναι κάπως χεσμεντάν και τις γουστάρουμε τρελά και δεν μας χαλάει καθόλου ακόμα κι αν ακολουθήσει και καμιά 12άρα από δαύτες.

Μαύρα μαλλιά κα μαύρα μάτια , τη ζωή μου κάνανε κομμάτια

Αφού την λούστηκαν καμιά 10ριά ( την κατάρα ) στο πρώτο μέρος , έρχονται τώρα και οι υπόλοιποι να την αρπάξουν . Η κοπελίτσα με τα μαύρα μαλλιά και το παγωμένο βλέμμα έχε μεγάλα κέφια ξανά και δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο . Θα του φάει όλους . Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλή όρεξη.