Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007

DREAMGIRLS

DREAMGIRLS

Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2006
Διάρκεια: 125
Είδος: Μιούζικαλ
Σκηνοθεσία : Bill Condon
Πρωταγωνιστούν: Beyonce Knowles, Jennifer Hudson, Jamie Foxx, Eddie Murphy
Εικόνα: 2.35:1
Ήχος: D.D 5,1



Ενδιαφέρουσα αδιάφορη ταινία που θεωρητικά ( χωρίς να το ξεκαθαρίζει) μας εξιστορεί την πορεία του θρυλικού και θηλυκό γκρουπ των Sixteen’s & seventeen’s The Supremes και της τραγουδίστριας του Diana Ross . Μια ταινία που προτάθηκε για αρκετά βραβεία και κατάφερε να αποκομίσει αυτό του Β γυναικείου ρόλου χάρη στην αρκετά καλή ερμηνεία της νεαρής και ευτραφούλας Jennifer Hudson. Η δε Beyonce εμφανώς αδυνατισμένη και πλήρως κουκλάρα. Για τον E. Murphy δεν θα σχολιάσω καθώς μπορεί και να παρεκτραπώ. Κατά τα άλλα η ταινία απλά βλέπετε και αυτό χάρη στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας για τα δεδομένα dvd και την πολύ καλή μουσική που σε ταξιδεύει νοσταλγικά σε άλλες εποχές .

Το story

Η Έφι Γουάιτ, η Ντίνα Τζόουνς και η Λόρελ Ρόμπινσον, τρεις φίλες από το Σικάγο, αποτελούν ένα πολλά υποσχόμενο φωνητικό τρίο του σχολείου τους, τις "The Dreamettes". Μαζί θα ταξιδέψουν μέχρι τη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό ταλέντων στο περίφημο Θέατρο Apollo. Αν και χάνουν το πρώτο βραβείο, προσελκύουν την προσοχή ενός φιλόδοξου μάνατζερ, του Κέρτις Τέιλορ που σκοπεύει να τις κάνει σούπερ σταρ. Αλλάζει τη σύνθεση του γκρουπ, το όνομά τους σε "The Dreams" αλλά και τον ήχο τους που γίνεται πιο ελαφρύς και προσιτός στο λευκό ακροατήριο. Παρά την άνοδό τους στα σκαλιά της παγκόσμιας φήμης, οι κοπέλες δεν είναι ευτυχισμένες και θα κληθούν να πάρουν μια μεγάλη απόφαση...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Potakidis Konstantinos είπε...

thanks for your comments but we aren't Spanish so we didn't understand u.please make a translation