Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

Αμφι… Μπερδέματα


Αμφι… Μπερδέματα
Gray Matters

Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2006
Διάρκεια: 93
Είδος: κοινωνική κομεντί ( τρομάρα της)
Σκηνοθεσία: Σου Κράμερ
Πρωταγωνιστούν: Χήδερ Γκράχαμ , Μπρίτζετ Μόυναχαν , Τόμας Καβανώ, Σίσι Σπέισεκ
Εικόνα: 1.78:1
Ήχος: d.d 5,1

Κάθομαι που λέτε να δω την ταινία που διαβάζοντας το οπισθόφυλλο της ένοιωσα πως κάτι θέλει να πει ο ποιητής καθώς το σενάριο της έδειχνε ενδιαφέρων. Να σας πω την αλήθεια κάποιες επιφυλάξεις τις είχα μόνο και μόνο απ το όνομα της Χήδερ Γκράχαμ που μου ψιλό κάθετε στο στομάχι. Δεν ξέρω γιατί , ίσος γιατί μου θυμίζει εκείνο το αχαρακτήριστο χολιγουντιανό προϊόν που ακούει στο όνομα Ρις Γουίδεσπουν.
Ξεκινά λοιπόν η ταινία με χαριτωμενιές και τα σχετικά. Καθώς περνούσε όμως η ώρα όλο και ένιωθα πιο ηλίθιοτερος . Τα τελευτέα 20 λεπτά μετα βίας κρατιόμουν να μην βγάλω το dvd απ το player. Τι ναι τούτοι ορρέ ? Θα μας τρελάνουν τελείως? Το τι ήθελε τελικά να πει ο ποιητής μόνο αυτός το κατάλαβε αφού ούτε το μήνυμα της αμφι -σεξουαλικής απελευθέρωσης περνάει , ούτε κωμωδία είναι και στο φινάλε φινάλε ούτε πρόκειται να αφυπνίσει τον κρυμμένο gay που πιθανόν να κρύβει κάποιος μέσα του. Στην ουσία γελιοπήησε ένα θέμα που θα μπορούσε να προσφέρει κάτι σε κάποιους.
Χίλιες φορές το strait story

Αντιγράφω απ το οπισθόφυλλο

Η Γκρέι και ο Σαμ είναι δυο αδέρφια πολύ δεμένα μεταξύ τους. Συμπληρώνει ο ένας τις προτάσεις του άλλου, είναι πάντα μαζί και μοιράζονται και το ίδιο διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Είναι τόσο αγαπημένοι που πολλοί τούς μπερδεύουν με ερωτευμένο ζευγάρι. Όταν όμως, ο Σαμ γνωρίζει την Τσάρλι και την ερωτεύεται τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για την Γκρέι καθώς βρίσκει κι αυτή το ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Τσάρλι.

ΥΓ. Τι κακός που γίνομαι ώρες ώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: