Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Μια μέλισσα τον Αύγουστο


Περνά περνά η μέλισσα ,
τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Χώρα : Ελλάδα
Έτος : 2007
Είδος : κωμωδία
Διάρκεια: 90
Σενάρια - Σκηνοθεσία : Θοδωρής Αθερίδης
Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης , Σμαράγδα Καρύδη , Αντώνης Λουδάρος , Βίκυ Βολιώτη , Αλίνα Κοτσόβολου , Γιώργος Κορμάνος
Εικόνα : 1,75:1
Ήχος
: D.D 5,1

Πολύ κακό για το τίποτα . Μια ταινία που τα πήγε εξαιρετικά στις αίθουσες και προέρχεται απ το ομότιτλό θεατρικό έργο του Θ . Αθερίδη . Αμέσως γίνεται αντιληπτό πως το έργο υπερέχει στο σανίδι και χάνει στο πανί. Παρ όλο το κατά στιγμές έξυπνο χιούμορ δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει απ όλες αυτές τις ελληνικές κωμωδίες που ξεπετιούνται κατά καιρούς . Σε γενικές γραμμές για μένα μια καλή προσπάθεια απ τον πρώην Άγαμο θύτη που φαίνεται να έχει μέλλον μπροστά του και πίσω απ την κάμερα .

Αντιγράφω απ το οπισθόφυλλο του DVD

Μια μέλισσα τον Αύγουστο θα είναι η αιτία που ο Χάρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη: Τον άλλο του εαυτό! Mια απoμονωμένη παραλία που δεν μπορείς να φτάσεις αλλιώς παρά μόνο με μισθωμένη βάρκα. Εκεί επιλέγει να πάει ο Χάρης με τη γυναίκα του Βασούλα, την αδερφή του Χίλντεγκαρντ και ...την ερωμένη του Μαρία. Όλα κυλούν ευχάριστα εκείνο το Αυγουστιάτικο πρωινό, μέχρι τη στιγμή που μια μέλισσα τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη! Εκείνος ξαφνικά πρήζεται, τουμπανιάζει και εμφανίζεται διογκωμένος με εντελώς διαφορετική μορφή! Το αραμορφωμένο από την αλλεργία alter ego του, εγκαθίσταται ανάμεσα σ αυτόν, τη γυναίκα του και την ερωμένη του, ανακατεύοντας μυστικά, αλήθειες, συναισθήματα προκαλώντας γέλιο και ανελέητο πανικό!




Δεν υπάρχουν σχόλια: