Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007

SHOOTER


Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος : 2007
Διάρκεια: 121
Είδος: περιπέτεια δράσης
Σκηνοθεσία: Antoine Fuqua

Πρωταγωνιστούν: Mark Wahlberg, Michael Pena,
Danny Glover
, Elias Koteas
Εικόνα: 2.40:1
Ήχος: D.D
5,1

Μια δυναμική περιπέτεια από αυτές που γουστάρουμε να βλέπουμε όταν όλα μας πάν στραβά . Ο Mark Wahlberg εξελίσσεται σταθερά σε super action hero και μας αρέσει . Ανταυτού όμως κάνει και μια πολύ καλή ερμηνεία και επίσης μας αρέσει κι αυτό . προτείνεται για δυνατά home cinema που σκουριάζουν με ρομαντικές κομεντί και άλλα χαζά.

Ο Μπομπ Λι Σουάγκερ είναι ένας από τους καλύτερους σκοπευτές των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ. Τρία χρόνια πριν, έλαβε μέρος σε μια κυβερνητική επιχείρηση στην Αιθιοπία, η οποία στέφθηκε από… αποτυχία. Ο άμεσος συνεργάτης του σκοτώθηκε και ο ίδιος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ζώντας πλέον μόνος με το σκύλο του σε μια φάρμα, στη μέση του πουθενά.
Δύο κυβερνητικοί αξιωματούχοι που χρειάζονται τη βοήθειά του τον βρίσκουν και του ζητούν επιτακτικά να δραστηριοποιηθεί εκ νέου. Ο λόγος: κάποιοι επιθυμούν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, πυροβολώντας τον από πολύ μακριά.
Αυτό που ζητούν από τον Μπομπ είναι να τους… σχεδιάσει μια τέτοιου είδους δολοφονική απόπειρα, έτσι ώστε να μπορούν να την σταματήσουν… επί χάρτου αλλά και στην πραγματικότητα. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και, ξαφνικά, ο Μπομπ βρίσκεται κατηγορούμενος για μια δολοφονία, με όλες τις μυστικές υπηρεσίες ξοπίσω του. Κυνηγημένος, δίχως να μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν, προσπαθεί αφενός να επιβιώσει και αφετέρου να βρει τον πραγματικό δολοφόνο αλλά κι εκείνον που τον πρόδωσε και τον παγίδευσε

Δεν υπάρχουν σχόλια: