Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

TOWER HEIST




Πώς να κλέψετε έναν ουρανοξύστη
 
Εναλλακτικός τίτλος: Παρακμή (όνομα και πράγμα)
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2011
Είδος: Γράφει κωμωδία 

Μάστορας : Μπρετ Ρατνερ 
Παίχτες : Μπεν Στιλερ , Εντι Μερφι Μαθιου Μπροντερικ , Τσεσι Αφλεκ 
Κρατάει: 100΄

Το προσωπικό ενός πολυτελούς ουρανοξύστη πέφτει θύμα του ζάπλουτου ιδιοκτήτη που τους επενδύει και καλά όλες τους τις οικονομίες σε μετοχές φαντάσματα. Για να τον εκδικηθούν καταστρώνουν ένα σατανικό σχέδιο ληστείας . Προσλαμβάνουν για τη δουλεία αυτή έναν και καλά επαγγελματία κακοποιό που θα τους διδάξει τα κόλπα του επαγγέλματος . 
Κανονικά θα έπρεπε να προσλάβουν έναν κανονικό σεναριογράφο ,έναν αληθινό σκηνοθέτη και ηθοποιούς εν ενεργεία και όχι τελειωμένους καραγκιοζάκους που έχουν να κάνουν επιτυχία από το μπάτσο του Μπεβερλι Χιλς . Ο Μπεν Στίλερ όπως πάντα είναι η του ύψους η του βάθους . Εδώ παρ όλο που αναρριχάται σε ουρανοξύστη πιάνει  πάτο .
Ο Μ. Μπροντερικ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη προκειμένου μην ξεχαστεί και ο Αφλεκ Jr αν και έδειξε σημάδια ταλέντου στο παρελθόν, εδώ συναγωνίζεται τον αδερφό του για να μην πω πως τον ξεπερνά κιόλας . Σε γενικές γραμμές η ταινία (αν έχεις τα μάτια ανοιχτά) αλλά ξεχνιέται με το που θα πέσουν οι τίτλοι τέλους . Άσε που θα σε προβληματίσει για το επόμενο δίωρο αφού μάταια θα χάνεις να βρεις το λόγο που κατατάσσεται στις κωμωδίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: