Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

MOTHER AND CHILD


      ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ....



απο 30 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους 


Χώρα: ΗΠΑ
Έτος : 2009
Σκηνοθεσία: Rodrigo García
Σενάριο: Rodrigo García
Πρωταγωνιστούν : Naomi Watts, Annette Bening , Kerry Washington, Samuel L. Jackson

Η ζωή σε 3 πράξεις
Ένα παζλ αποτελούμενο από 3 γυναίκες με τον ίδιο παρανομαστή . 
Την σχέση μάνας και παιδιού. 
Η  ζωή μετά , πριν και κατά τη διάρκεια μιας υιοθεσίας . 
Μια γυναικεία ταινία που πρέπει να δούνε όλοι οι άντρες .  








Ένα εξαιρετικό σπονδυλωτό  σύγχρονο δράμα  που καλούνται να πλαισιώσουν 3 αναμφισβήτητα κορυφαίοι ηθοποιοί με πολλές διακρίσεις στην καριέρα τους. Ναόμι Γουάτς , Ανέτ Μπέννιγκ, και Σάμιουελ Τζάκσον .

Στο τιμόνι του όλου εγχειρήματος ο γνωστός μας από τις 9 ζωές , 6 γυναίκες εξομολογούνται και το  Passengers  Rodrigo García που μάλιστα σκηνοθετεί πάνω σ ένα δικό του σενάριο και έχοντας στην παραγωγή τους Αλεχάντρο Γκονζάλεζ Ινιαρίτου και Μπενίσιο Ντελ Τόρο δημιουργούς των BABEL, 21 γραμμάρια και Amores Perros


Η Ελιζαμπεθ (Ν.Γουάτς) είναι μια πετυχημένη δικηγόρος μεγαλωμένη ως υιοθετημένο παιδί και αρκετά μοναχικός τύπος . Μια ξαφνική ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη θα ταράξει την ζωή της και θα τη βάλει σε τεράστιο δίλημμα.


Η Κάρεν (A.Bening) έγινε μητέρα μόλις στα 14 της . Εξαναγκάσθηκε όμως να δώσει το νεογέννητο κοριτσάκι της προς  υιοθεσία  με αποτέλεσμα  ακόμα και σήμερα 36 χρόνια μετά  οι τύψεις να τη βασανίζουν αδιάκοπα   . Μια ενδεχόμενη αναζήτηση του παιδιού  θα μπορούσε να είχε ευεργετικά αλλά και τραγικά αποτελέσματα γι αυτή και την κόρη της .  


Η Λούσυ (Kerry Washington) μια νεαρή όμορφη κοπέλα  μετά από απέλπιδες προσπάθειες ν αποκτήσει παιδί αποφασίζει μαζί με το σύζυγο της να υιοθετήσουν ένα  και να το μεγαλώσουν σα δικό τους .
Οι 3 αυτές άγνωστες μεταξύ τους  γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες με το παρελθόν , το παρόν αλλά και το μέλλον τους που τους επιφυλάσσει  απροσδόκητες εξελίξεις . 


Δεν υπάρχουν σχόλια: