Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Shoot 'Em Up



Χώρα: ΗΠΑ

Έτος : 2007

Διάρκεια : 87

Είδος :
Δρασολογία
Σκηνοθεσία : Michael Davis

Πρωταγωνιστούν
: Clive Owen ,Paul Giamatti , Monica Bellucci

Μια ταινία δράσης , δράσης , δράσης , δράσης , δράσης , δράσης , δράσης , δράσης , δράσης , δράσης , δράσης με μπόλικο , πιστολίδι , πιστολίδι, πιστολίδι, πιστολίδι, πιστολίδι, πιστολίδι.

Ένα φιλμ που θα σε κάνει ν αναφωνήσεις όλες αυτές τις; Εκφράσεις που κατά καιρούς λέγονται για τις υπερβολικές σκηνές δράσης όπως σιγά ρε μεγάλε ποιος είναι ο James Bond , ο μαμάω , ο Ράμποις ?

Μπορεί ο ήρωας μας να βάλετε από 5000 οπλισμένους αλλά τη βγάζει καθαρή χωρίς την παραμικρή γρατσουνιά , Ανταφτού με 2 πιστόλια θα ξεκάνει ολάκερη διμοιρία. Ε και , μήπως αυτά δεν συμβαίνουν στην αληθινή ζωή ? Μήπως δεν μας θυμίζουν την τελευταία φορά που βγήκαμε με την παρέα μας για διασκέδαση ?

Μη μασάτε , η ταινία έχει μεγάλη δόση υπερβολής αλλά αυτό είναι και το στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίσει . Χωρίς αυτό δεν θα ήταν τίποτα . Πολύ καλός ο Clive Owen , μορφή ο Paul Giamatti, μ…….α η Monica Bellucci


Ο κύριος Σμιθ είναι ένας μοναχικός τύπος με ύποπτο παρελθόν και μια εμμονή με τα… καρότα, μεγαλύτερη και από του Μπαγκς Μπάνι!
Ένα βράδυ, καθώς περιμένει το λεωφορείο στη στάση, βλέπει να τον προσπερνά μια έγκυος γυναίκα την οποία κυνηγούν κάποιοι αλητήριοι με προφανή σκοπό να τη σκοτώσουν! Ο Σμιθ θεωρεί καθήκον του να τη βοηθήσει, αντιμετωπίζει τους πολυάριθμους «κακούς», την βοηθάει να γεννήσει, δεν μπορεί, όμως και να τη σώσει.
Μένοντας με το μωρό να το φροντίσει, ζητάει τη βοήθεια της Ντέιρι Κουίν, μιας πόρνης σε εποχή… γαλουχίας! Οι τρεις τους προσπαθούν να παραμείνουν ζωντανοί, καθώς ξοπίσω τους βρίσκεται ο κύριος Χερτζ, ένας τρελαμένος… οικογενειάρχης που θέλει να τους ξαποστείλει.
Τα κίνητρά του είναι σκοτεινά, έχουν να κάνουν, όμως, με τη χρήση όπλων στις σύγχρονες ΗΠΑ. Τα χρήματα που διακυβεύονται είναι πολλά, όπως και οι πληρωμένοι δολοφόνοι που βρίσκονται ξοπίσω από το τρίο. Θα καταφέρουν οι ήρωές μας να επιβιώσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: