Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008

THE HEARTBREAK KID


7 ΜΕΡΕΣ ΦΑΓΟΥΡΑ

Έτος: 2007
Χώρα: ΗΠΑ
Διάρκεια: 111
Είδος: κωμωδία
Σκηνοθεσία: Farrelly brothers ,
Πρωταγωνιστούν: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Malin Akerman
Εικόνα: 2.40:1
Ήχος: D.D5,1

ΓΕΛΑΣΤΕ - ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙΤΕ – ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

Άλλη μια σαχλοκωμωδία των αδερφές Φαρέλι και πάλι με το Ben Stiller που αν αφεθείς χαλαρά μπορεί και να γελάσεις . Σε γενικές γραμμές δεν είν κακό , είναι κάκιστο . Αλλά είπαμε ΓΕΛΑΣΤΕ - ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙΤΕ – ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ .

Ο Έντι Κάντροου είναι 40 χρονών και εργένης. Παρά τις συνεχείς πιέσεις του πατέρα του και των φίλων του να παντρευτεί, ο Έντι δεν βιάζεται. Έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία: πιστεύει πως η υπομονή είναι αρετή και πως, κάποια στιγμή, θα εμφανιστεί η κατάλληλη γυναίκα στη ζωή του…
Όταν θα πάει στο γάμο της επί πέντε συναπτά έτη αρραβωνιαστικιάς του, ο Έντι θα ταραχθεί και με αυτά που θα δει και από αυτά που θα ακούσει. Σε παράξενη ψυχολογική κατάσταση, θα γνωρίσει (επεισοδιακά) την Λάιλα. Είναι ξανθιά, σέξι και πανέμορφη. Παραβιάζοντας τον κανόνα του να μην βιάζεται, την παντρεύεται χωρίς να την γνωρίσει περισσότερο και φεύγει για ταξίδι του μέλιτος στο Μεξικό. Κατά τη διάρκειά του ο Έντι αντιλαμβάνεται πως η Λάιλα δεν είναι καθόλου έτσι όπως τη νόμιζε. Πέρα όλων των άλλων, ο Έντι συναντά στις διακοπές και τη μελαχρινή Μιράντα, η οποία βρίσκεται εκεί με όλη της την οικογένεια. Υπάρχει «χημεία» μεταξύ τους και τα πάνε εξαιρετικά καλά. Αντιθέτως, με την Λάιλα τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.
Θα καταφέρει να… απαλλαγεί από τη Λάιλα και να κερδίσει την γυναίκα της ζωής του;

Υ.Γ Μην ακούτε τι λέω εγώ ο στριμμένος ψευτοκουλτουριάρης , επιλέξτε την και καλή διασκέδαση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: