Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

The strangers




The strangers

Κλείδωσες;

Εναλλακτικός τίτλος: Μπάτε σκύλοι αλέστε

Χώρα: Αμερικανία

Χρόνος: 2008

Είδος: αχ φοβήθηκα

Μάστορας : Μπερτίνος Μπράιαν

Παίχτες : η πώς έγινες έτσι κορίτσι μου Λιβ Τάιλερ Σκότ τρεχάτος ( speedman )

Κρατάει ευτυχώς λίγο ούτε 90 λεπτά


Έφαγε έσκασε και τώρα προσπαθεί να κρύψει τα κιλά της . Βρε κοπέλα μου αφού ταλέντο δεν έχεις και ότι έκανε μέχρι σήμερα το οφειλής στον μπαμπά σου που είναι διάσημος και στην ομορφιά σου που ευτυχώς δεν οφείλεται στον μπαμπά σου . Τώρα μάλιστα που έβαλες και καμιά 10ριά κιλά παραπάνω και μεγάλωσες και λιγουλάκι τι θες και μα ταλαιπωρείς . Εγώ φιλικά στο λέω γιατί σε νοιάζομαι και δεν θέλω να σε βλέπω να σπας τα μούτρα σου και να τα κάνεις σαν του μπαμπά σου . Γι αυτό στο λέω άστο να πάει στο διάολο το ηθοποιηλίκη . Άντε στην κουζίνα να πλένεις κάνα πιάτο , να κάνεις και κάνα μουσακά .


Πώς από το The strangers βγαίνει το Κλείδωσες ακόμα δεν το έχω καταλάβει . Άρε ελληνικό δαιμόνια , μπρός στην ευκολία ….


Τρομερό σενάριο ιδικά το εύρημα της παλιάς εξοχικής έπαυλης όπου εγκαθίστανται το ζευγάρι της ιστορίας μας για να χαλαρώσει και καλά απ την καθημερινότητα . Κι εκεί που χαλάρωναν παρουσιάζονται 3 μασκαράδες με την κακή ένια ( λες και έχει και καλή) και τους κάνουν τη ζωή ποδήλατο . Επειδή όμως η ταινία είναι αμερικάνικη στο τέλος όλα θα πάν καλά , θα νικήσουν οι καλοί και θα πεθάνουν οι κακοί . Ποιοι όμως είναι κάλοι και ποιοι κακοί? Λέτε να έχει σημασία?

***** 1/5


Δεν υπάρχουν σχόλια: