Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2008

10.000 B.C.


10.000 π.Χ.

χώρα : ΗΠΑ
έτος: 2007
είδος: καθαρόαιμη αρπαχτη
διάρκεια 109 μαρτυρικά λεπτά
σκηνοθεσία
: Roland Emmerich
πρωταγωνιστούν
: διάφοροί
εικόνα
: 2,40:1
ήχος
: d.d 5,1

Με το που ξεκινά πεθαίνω στο γέλιο . Μου φάνηκε τόσο γελοίο να βλέπω τους homosapien να ομιλούν απταίστως την βρετανική . Στη συνέχεια αφού έφαγα το παραμύθη για καμιά ωρίτσα αποφάσισα να το τρέξω στο γρήγορό , πήδηξα και κάποιες σκηνές και το αποτέλεσμα ήταν να δω ακόμα και τον αιγυπτιακό πολιτισμό να συνυπάρχει με τους ανθρώπους των σπηλαίων Ε αυτό ήταν το έκλεισα το ρημάδι . Δεν ξέρω αν άλλαζε τίποτα στην συνέχεια η αν έχασα κάτι το μόνο σίγουρο είναι ότι κέρδισα χρόνο για να δω μια άλλη αξιόλογη ισπανόφωνη περιπέτεια – κωμωδία που θα σας παρουσιάσω σε άλλο θέμα .

Άντε βρε και καλή διασκέδαση .

Σε μια απομονωμένη βουνίσια φυλή, 10 χιλιάδες χρόνια πριν τη γέννηση του Χριστού, ο νεαρός κυνηγός Ντελέ βρίσκει τη μεγάλη αγάπη της καρδιάς του, την πανέμορφη Έβολετ. Αλλά όταν οι μυστηριώδεις Άρχοντες του Πολέμου κάνουν επιδρομή στο χωριό τους και απαγάγουν την Έβολετ, ο Ντελέ τίθεται επικεφαλής μιας μικρής ομάδας κυνηγών για να τους καταδιώξουν, προκειμένου να τη σώσουν. Καθώς προχωρούν διακινδυνεύοντας τη ζωή τους μέσα σε άγνωστους τόπους, ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν κι άλλοι πολιτισμοί πέρα από τον δικό τους κι ότι το ανθρώπινο γένος είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο είχαν φανταστεί. Σε κάθε νέα τους συνάντηση, στην ομάδα προστίθενται κι άλλες φυλές, στις οποίες έχουν επιτεθεί οι Σκλάβοι Επιδρομείς, μετατρέποντας έτσι την κάποτε μικρή ομάδα του Ντελέ σε κανονικό στρατό πολεμιστών.
Οι άπειροι αυτοί πολεμιστές στην πορεία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν προϊστορικά αρπακτικά αλλά και να αψηφήσουν τα πιο άγρια στοιχεία της φύσης. Στο τέλος του ταξιδιού τους, ανακαλύπτουν ένα χαμένο πολιτισμό. Και θα χρειαστεί να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι σε έναν τυραννικό θεό, ο οποίος έχει σκλαβώσει με βίαιο τρόπο τους δικούς τους ανθρώπους. Και ο Ντελέ θα συνειδητοποιήσει εντέλει ότι ο προορισμός του ήταν να σώσει όχι μόνο την Έβολετ αλλά όλο τον ανθρώπινο πολιτισμό…


Δεν υπάρχουν σχόλια: