Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

30 Days of Night

30Μέρες Νύχτα
εναλλακτικός τίτλος: Όσο νυχτώνει η τρόμος μεγαλώνει
χώρα
: ΗΠΑ – Ν. Ζηλανδία
έτος: 2007
είδος : δρακουλιάρικο
μάστορας : David Slade

παίχτες :
Josh Hartnett, Melissa George
κρατάει : 113

Το τρελό αυτό πανηγύρι στήθηκε σε παραγωγή του Sam Raimi που τα τελευταία χρόνια με το Spiderman άφησε το υπέροχο και αιματοβαμμένο ταλέντο στην άκρη και προσπαθεί τώρα μέσο άλλων ν α βγάλει τα απωθημένα του στην μεγάλη οθόνη. Βασίσθηκε επίσης στο κόμικς Steve Niles & Ben Templesmith που αποτελείται από 3 βιβλία ενώ για της ανάγκες της ταινίας χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν 5000 λίτρα αχνιστού αίματος Μπορεί λοιπόν η ταινία να μην είναι τσινιάρα αλλά έχει αυτό το κάτι που γουστάρουμε στις ταινίες του Raimi , του Romero , του Jackson .

Δείτε την γιατί σέβεστε τον κακό εαυτό σας και δεν θα του επιτρέψετε να την χάσει .
Μετράτε κεφάλια που πέφτούν στο χιόνι. Θα χάσετε τον λογαριασμό . Κρατάτε αποστάσεις από τους γύρο σας , ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο βρικόλακας , και έλος κάντε διακοπές στην Καραϊβική η οπουδήποτε αλλού έχει μπόλικο ήλιο .

Βλέπεις όμως οι μάγκες της παρέας μας δεν λαβαν υπόψη τους τις παραπάνω προειδοποιήσεις και βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σ ένα μικρό χωριό κάπου στην Αλάσκα όπου ο ήλιος χάνετε για ένα μήνα κάνοντας αυτομάτως την περιοχή πολυτελή θέρετρο για χλιδάτους βρικόλακες η αλλιώς VIPVAMP .


Δεν υπάρχουν σχόλια: