Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

Transformers


Transformers
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2007
Διάρκεια : 140’
Είδος : περιπέτεια φαντασίας
Σκηνοθεσία :
Μάικλ Μπέι
Πρωταγωνιστούν : Γιον Βόιτ, Σία Λαμπούφ, Μέγκαν Φοξ

Εικόνα : 2.40:1 ( εξαιρετική)
Ήχος
: D.D 5,1


Η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία σε
DVD έφτασε επιτέλους στα ράφια των video club
Αν είστε πιτσιρικάς η αισθάνεστε έτσι τρέξτε να το νοικιάσετε . Πολύ καλά οπτικά εφέ και μπόλικη δράσει είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τούτης εδώ της ταινίας . Α την άλλη όμως σεναριακά δεν έχε σχεδόν τίποτα να προσφέρει , αλλά ποιος νοιάζεται γι αυτό . Φαντάζομαι πως πολύ από εσάς θα μεγαλώσατε με τους μεταλλικούς αυτούς ήρωες και αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία να τους δείτε να ζωντανεύουν στην πραγματικότητα . Επίσης αν έχετε κάποιο καλοστημένο
home cinema το dvd αυτό αποτελεί επίσεις μια καλή ευκαιρία να φωνάξετε τους φίλους σας και να κάνετε επίδειξη στο σινεμαδάκι σας.

Καλή διασκέδαση

Οι Τρανσφόρμερς είναι εξωγήινοι οργανισμοί. Με… ανθρώπινους όρους, είναι ρομπότ με ζωντανούς ιστούς και την ικανότητα να μεταμορφώνονται… Ο πλανήτης στον οποίο κατοικούσαν οι Τρανσφόρμερς, ο Σάιμπερτρον, καταστράφηκε μετά από… εμφύλιο σπαραγμό μεταξύ δύο κυρίαρχων αντίπαλων στρατοπέδων.
Από την μια, υπάρχουν τα καλά Ότομποτς, με αρχηγό τους τον Όπτιμους Πράιμ (που μεταμορφώνονται κατά βάση σε αμάξια από τη στιγμή που επισκέπτονται τη γη) και από την άλλη, τα κακά Ντισέπτικονς, με αρχηγό τον Μέγκατρον (που μεταμορφώνονται κατά βάση σε αεροπλάνα) . Από τότε που κατέστρεψαν τον δικό τους πλανήτη, μεταφέρουν τις μάχες τους σε άλλους πλανήτες ανά το σύμπαν. Στόχος τους: να θέσουν στην κατοχή τους έναν Κύβο με υπερφυσικές δυνάμεις που ονομάζεται Αιώνια Φλόγα.
Ο Κύβος βρίσκεται στη Γη και η μάχη μεταφέρεται πλέον στον πλανήτη μας. Κεντρικό πρόσωπο στη μεταξύ τους διαμάχη, ένας έφηβος, ο Σαμ Γουίτγουικι, δισέγγονος του ανθρώπου που ανακάλυψε τον Κύβο στους πάγους της Αρκτικής. Η τελευταία και πιο κρίσιμη μάχη μεταξύ Ότομποτς και Ντισέπτικονς ξεκινάει όταν ο Σαμ πηγαίνει να αγοράσει το πρώτο του αυτοκίνητο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: